Förlåt men bara för denna gång

Hej, jag har gjort en ny blogg tycker det inte ör så jätte bra här på blogg.se men jag kanske kommer tillbacks. Har iaf bytt till nattstad http://www.nattstad.se/rebeccagillberg så gå in där och följ mig på nya saker som kommer hända imon kort. Hejdå
 
http://www.nattstad.se/rebeccagillberg
http://www.nattstad.se/rebeccagillberg
http://www.nattstad.se/rebeccagillberg
http://www.nattstad.se/rebeccagillberg
http://www.nattstad.se/rebeccagillberg

god natt.

Hola.
Första riktiga skoldagen var idag och jag gillart ikke ! Det är nu allvaret börjar. Gå upp på morgonen tidigt som .... Men vad gör man inte för att komma in på ett gymnasium. Har faktiskt ingen aning om vad jag ska välja ! Dagen har varit hyfsad så klaga ska jag väl inte göra. Imorgon kör vi igen upp vid halv 7, men nu behöver jag ju inte cykla till skolan har ju moppen. Ska snart sova så jag orkar upp. Natti
 
- me and my brother

woho

Hej, äntligen bloggar jag!
Har haft fullt upp med att plugga till moppekrotet och skolan har börjat och allt kom samtidig.
Jag kan berätta att jag klarade moppe körkortet på första försöket. Det känndes jätte super skönt.
Nu ska jag hämta Emelie på moppen så drar vi till träningen. När jag kommer hem blir det äta, duscha och titta på tv och eftersom skolan börjat så har jag tänkt att gå och lägga mig sakpligt. Får se om jag orkar blogga när ja kommer hem men annars uppdaterar jag er imorgon. 
 

körkort

Hej.
Idag har jag bara tagit det lungt hittills men nu ska jag iväg, har fixat mig och ska cykla till körskolan. Måste ju typ gå dit varenda dag den här veckan. Jag är så nervös över att jag inte ska klara det. Men om jag bara plugar går det nog bra. Ha en bra dag.
 
en till bild från igår
 

I as a model

Hej, dagen har varit underbar och nu från ni många bilder på mig och min mamma på modellfabriken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

modellfabriken

Hej, vaknade vid 12 av att mamma kom in och sa att de var frukost, gick upp åt lite och hoppa in i duschen. Nu sitter jag med två flätor i håret eftersom idag ska jag till modellfabriken och bli sminkad och fotograferad. Så jag tänkte att lite lockit / vågit hår blir fint till det. Det ska bli jätte kul. Vid halv tre åker jag hemmifrån, och min bror och mamma ska också med. Uppdaterar senare ikväll. 
 

Fix inför bröllop

Hello. Nu sitter jag med lite lack på naglarna så ska försöka inte kladda ner allt. Va hos emelie förut fick bilderna sen direkt till lokalen och hjälpte till där, sen ner till affären och köpa en sallad. När lacket har torkat så ska jag fixa mitt face sen klä på mig. Kameran följer med såklart. Kommer antagligen inte blogga mer idag så ha en bra dag PUSS

till lokalen

Godmorgon, jag vaknade vid 9 och ska nu åka iväg. 
Först ska jag till emelie låna kläder och hämta bilder. Efter det ska jag till lokalen och hjälpa till där, för dit ska vi ju efter kyrkan och ha partiiiii. Nu är jag lite sen så måste dra mig.
 

fullt upp

Ida, Felicia, Julia, Nico, Jag, Nora
 
Hej, jag vaknade kl 8 och nu sitter jag vid datan.
Godmorgon allesammans vaknade vid åtta idag, tidigt tidigt men kunde inte somna om. Jag har ätit frukost och ska snart fixa mig. Just nu sitter jag och pluggar lite till mitt körkort och senare vid ett ska jag och Felicia till staden. Vid sex ska jag och min mamma till Emelie och umgås lite med henne och hennes mamma. Ska berätta om gårdagen. Vaknade ganska sent. vid två åkte jag till körskolan sen vid tre cyklade jag till stan. Mötte upp min mamma och gick till tre affären och lämna in min mobil som är trasig, så nu har jag en lånemobil. Efter det gick vi till intersport och fixade sulor gjorda efter hur mina fötter ser ut, måste ju ha det eftersom annars får jag problem med höften. Efter det gick vi till vero moda och skulle kolla på en klänning men den fanns bara i s och den va förstor. Men jag älska den så dom ringde till alla vero moda i hela staden men den va slut. Så dom tipsa om gina för dom skulle ha en snarlik, men såklart fanns det inga. Så då bestämde jag mig för att gå till baka till vero moda och pröva en annan klänning. Men den blev inte bra. Så då tog jag på mig den första klänningen så hjälpte dom som jobbade där till och fixa och styrde så det blev bra, så jag köpte klänningen ett midje band eftersom den va föliten och en kavaj. Så det blev tillslut den klänningen ändå så nu har jag något att ha på mig på bröllopetlördag.
 
 

snabbt

hej, hinner igentligen inte blogga men det får gå snabbt. somnade till filmen igår ungifär vid kl 2.Vaknade vid kvart över 11 idag och va fortfarande trött. Inte vanligt brukar ju vakna vid 9 men aja, nu ska jag gå ner till centrum för att möta upp mina brudar va jätte länge sedan vi sågs. Vi ska handla lite att äta och sen gå hem till någon och se på film. Hinner inte ladda upp någon bild men nu måste jag springa för dom väntar. 

mot träningen

hej, nu sitter jag och kollar på os. Igår gick jag på stan med emelie och sedan följde jag med henne till stallet, och jag red ! Efter det sov vi hos mig. Idag vaknade vi åt frukost och sen åkte hon hem lite senare nu ska jag straxt dra mig till borgen för att möta upp emelie sen åker vi till träningen. 
 
IK Waria- goa gammla tider.

bedtime

Idag vaknade jag vid 11 och fixade mig packade allt och vid halv 4 åkte jag hem till min mamma. När jag kom hem fick jag kebab rulle, gott. Vid halv 5 åkte vi och skulle kolla på min match som jag inte var med på eftersom skadan men det tog ett tag att komma dit först hitta vi inte och sen fans det ingen bensin. Den matchen slutade iallafall  3-3. Har pratat med emelie och imorgon ska jag träffa henne och vi ska dra till stan och sen ska jag följa med henne till stallet sen ska hon sova här. Eller aa det blir ju idag eftersom klockan redan är halv 2 typ. 
Godnatt.
 
 

imagine

hej , sitter i min säng och lyssnar på imagine. igår vaknade vi skapligt och vid halv 12 ungifär åkte vi iväg till några vänner eller aa pappa och jessicas vänner så va vi där hela dagen, och kom inte hem förns 12 på natten och då gick vi och la oss. Idag har det varit en seg dag vaknade vid 11 åt och sen vid 1 eller 2 gick vi ner till badet, men gick hem ganska snabt igen för min bror tyckte det va kallt ! Har haft ont i magen sen typ 4 men det börjar släppa nu, skönt. Nu ska jag dra ig ner till dom andra och kanske äta lite. 
 
midsomar

god natt.

Hej börjar jag med att säga. Har inte bloggat sen söndag så nu tänkte jag att jag va tvungen haha. Nee men har fått igång datan nu och pappa fixa så att jag har internet. Tänkte berätta om igår, först vaknade vi och fixa lite sen åkte vi till söderköping och hälsa på farmor och farfar som jag inte träffat på länge, sen gick vi på en liten marknad sedan åkte vi in till stan för att hämta Robin för att dra till spedwayen. Vi kom dit ganska tidigt så fick vänta på att det skulle börja men när det väl börja så kom regnet, då blev det uppehåll så fick vänta ännu mer. Vi kom hem ungifär vid halv 11. Idag har vi varit på bio med mina små bröder och pappa, vi såg ice age 4 3D. 
Nu ligger jag i mitt rum och funderar på om jag orkar gå ner och dricka eller inte. Imorgon får vi se vad som händer men nu ska jag snart sova. Godnatt
 
 

RSS 2.0