u smile, i smile

 
 
Hej , det blev så sent igår så jag orkade faktisk inte blogga. Jag vaknade ungifär för 2 timmar sedan har ätit och nu ska jag fixa mig. Idag åker jag iväg till pappa och ska vara där i en vecka. Hoppas det blir sol sol sol så jag kan sola och bada. Det ska bli skönt att träffa pappa och mina små bröder och jessica + mina hundar, har sakna dom alla. Så nu ska jag fixa mig packa lite så hörs vi.
Jag skulle ju säga vad jag tyckte om filmen igår jag såg 2 skivor och det var 4 avsnitt på varje. Så det jag såg igår tycker jag att det va bra, så det blir nog att köpa dom andra säsongerna med.
 

gossip girl

  
Nu blir det att se på  gossip girl får se hur många avsnitt jag orkar se, har faktisk inte sett på det förut men jag har hört att det ska vara bra. När jag kollat klart så kan ni få uppdatering om vad jag tycker.

segway

 
Hej hej, nu tänker jag ta tag i det här och börja blogga. Jag har varit på semester nu med familjen i ungifär 4 veckor, vi har varit lite överallt i sverige och danmark så har inte haft tid att blogga. Men sommarlovet är snart slut det går så himmla fort, men jag har iallafall badat och solat men dock har jag inte blivit brun !..  Idag har jag varit duktig, jag har lärt mig att tvätta och så har jag lagat mat till alla här hemma. Så nu är jag mätt och belåten. Vi får se vad som händer ikväll men uppdaterar er om det sedan.

torsdag

Igår efter vi kommit hem från poolen åt vi sen tog vi en promenad in till staden och kollade i alla små affärer. Vi köpte en boll pump och badminton sett eller vad det heter. På kvällen tog vi det lungt och spelade lite kort. Imorse gick vi upp vid halv 10, sen åt vi frukost. Det har varit dåligt väder hela dagen och det blåser storm typ. Vid halv 1 gick vi in till staden och kolla runt köpte glass, jag tog en dumle kula och lite mjukglass på toppen. Nu sitter jag vid datan och sen vid halv 6 ungifär går vi in till stan igen för att sätta oss på något mysigt ställe och äta.
mer uppdate senare.

börjar om på nytt

Hej nu tänkte jag börja om lite på nytt med den här bloggen. Fick ju hjälp av Felicia med en ny blogg för jag hade glömt lösenordet till denna blogg och sen vill jag ju ha allt på sidan som jag har på denna blogg och det orkade jag inte fixa men tack för hjälpen ändå felicia. Jag ska lägga upp lite bilder från midsommar någon dag nu och sen börjar jag blogga som vanligt. I måndags åkte vi iväg med husbilen först vet jag inte vart vi åkte med nu är vi iallafall i öland, här är det strålande sol med blåser lite så vi har badat och solat hela dagen. Nu ska jag gå iväg och duscha och sen fixa mig lite. Hoppas ni haft det bra såhär långt på sommarlovet.

RSS 2.0